• Mindent megoldunk Ön helyett!

  Mindent megoldunk Ön helyett!

  Megbízhatóság-szakértelem

  Hívjon most!
 • Karosszéria javítás - kárügyintézéssel is

  Karosszéria javítás - kárügyintézéssel is

  Ingyenes csereautóval

  Kárügyintézés
 • Autószerelés - Autójavítás

  Autószerelés - Autójavítás

  Gyorsan, megbízhatóan

  Autószerelés
 • Autófényezés - autója újból ragyogjon

  Autófényezés - autója újból ragyogjon

  Hőkamrában

  Fényezés

Autószervízünk és karosszéria műhelyűnk története

Cégünket 1997-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy az autó tulajdonosoknak  egy teljeskőrű és ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtsunk. Cégünknek nem a minél nagyobb, hanem a minél elégedettebb Ügyfelkör kialakítása a célja, akik tisztában vannak azzal, hogy számíthatnak ránk.

Fennállásunk óta, állandóan nagy hangsúlyt fektettünk a vevői megelégedettségre, a családias hangulatra, és a hozzánk rendszeresen visszajáró ügyfelek kéréseinek kiemelt kezelésére.

A vállalkozás célja, hogy folyamatos megújulással, állandó szakmai továbbképzéssel, korszerű technológiával és kitűnő szakemberekkel a karambolos gépkocsik teljes körű és szakszerű helyreállítását legyen képes elvégezni, az esetlegesen kapcsolódó biztosítási ügyintézést is magunkra vállalva illetve minden olyan szolgáltatást, ami az  autójavítással kapcsolatos.

Ennek eredményeképpen - a 23 esztendő távlatából - és több ezer megjavított gépjármű(!) tükrében, méltán vagyunk büszkék minden Ügyfelünkre, de különösen nagy öröm tölt el amiatt, hogy nem kevés olyan Megrendelőnk van, akik évtizedek óta minket választanak. Ezt többek között azzal értük el, hogy nálunk a kezdetektől fogva, kizárólag rutinos, bevált szakemberek dolgoznak, akik már sokszorosan bizonyították szakmai és erkölcsi rátermettségüket.

 Munkánkra teljeskörű jótállást vállalunk, amellyel eddig mindenféle vitás ügyet sikerült megelőznünk, megoldanunk fennállásunk óta.  (természetesen a gyári hibás alkatrészek díjtalan cseréje is ide tartozik)

Elérhetőségek

Műhely/Iroda

+36-20/937-4593

Email cím

odecarkft@gmail.com

Címünk

1117 Budapest, Hunyadi János út 9.  TÉRKÉP

Megosztás

blog