• Mindent megoldunk Ön helyett!

  Mindent megoldunk Ön helyett!

  Megbízhatóság-szakértelem

  Hívjon most!
 • Karosszéria javítás - kárügyintézéssel is

  Karosszéria javítás - kárügyintézéssel is

  Ingyenes csereautóval

  Kárügyintézés
 • Autószerelés - Autójavítás

  Autószerelés - Autójavítás

  Gyorsan, megbízhatóan

  Autószerelés
 • Autófényezés - autója újból ragyogjon

  Autófényezés - autója újból ragyogjon

  Hőkamrában

  Fényezés

Biztosítási ügyintézés töréskár esetén!Össztörte, össztörték az autóját és nem tudja vagy nincs ideje az ezzel kapcsolatos ügyintézéshez?!

 

  

Cégünk teljeskörűen elvégezi ezt Ön helyett, így Önnek csak a bejelentő dokumentumokat kell kitöltenie, a kárbejelentés, kárfelvétel és a biztosítóval történő elszámolás, kapcsolattartás már minket terhel. Amennyiben gépjárművét lízing vagy esetleg hitel terheli, akkor az adott céggel is felvesszük a kapcsolatot és beszerezzük a szükséges dokumentumokat illetve jelezzük feléjük a káreseményt.

Önnek a kárbejelentéshez szükséges elhozni

 • a gépjármű forgalmi engedélyét
 • a vezető személy jogosítványát, (ha a káridőpontban nem parkolt a gépkocsi),
 • a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség),
 • a károkozó által aláírt "kék-sárga" Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri  a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt).CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni, hogy az önrész mértékével tudjunk kalkulálni

Kárbejelentő nyomtatványt minden esetben ki kell tölteni, ez a dokumentum biztosító társaságonként változik. Felelősségi kár esetén az okozó biztosító társasága szerinti kárbejelentőt kell kitölteni, cascos kár esetén, ahol a casco szerződést kötötték.

Kárbejelentők:

Elérhetőségek

Email cím

odecarkft@gmail.com

Műhely/Iroda

+36-20/937-4593

Címünk

1117 Budapest, Hunyadi János út 9.  TÉRKÉP

Megosztás

blog