Elérhetőségek

Email cím

odecarkft@gmail.com

Címünk

1117 Budapest, Hunyadi János út 9.  TÉRKÉP

Műhely/Iroda

+36-20/937-4593

Megosztás

Biztosítási ügyintézés töréskár esetén!Össztörte, össztörték az autóját és nem tudja vagy nincs ideje az ezzel kapcsolatos ügyintézéshez?!

 

  

Cégünk teljeskörűen elvégezi ezt Ön helyett, így Önnek csak a bejelentő dokumentumokat kell kitöltenie, a kárbejelentés, kárfelvétel és a biztosítóval történő elszámolás, kapcsolattartás már minket terhel. Amennyiben gépjárművét lízing vagy esetleg hitel terheli, akkor az adott céggel is felvesszük a kapcsolatot és beszerezzük a szükséges dokumentumokat illetve jelezzük feléjük a káreseményt.

Önnek a kárbejelentéshez szükséges elhozni

  • a gépjármű forgalmi engedélyét
  • a vezető személy jogosítványát, (ha a káridőpontban nem parkolt a gépkocsi),
  • a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség),
  • a károkozó által aláírt "kék-sárga" Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri  a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt).CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni, hogy az önrész mértékével tudjunk kalkulálni

Kárbejelentő nyomtatványt minden esetben ki kell tölteni, ez a dokumentum biztosító társaságonként változik. Felelősségi kár esetén az okozó biztosító társasága szerinti kárbejelentőt kell kitölteni, cascos kár esetén, ahol a casco szerződést kötötték.

Kárbejelentők: