Autómentés
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Kérjen időpontot:
Hívjon minket bátran!

Autómentés gyorsan és szakszerűen

Tudjuk, hogy autójával bármikor, bárhol előfordulhat váratlan helyzet, ami megköveteli az azonnali és szakszerű beavatkozást. Legyen szó balesetről, műszaki hibáról vagy egyszerűen csak arról, hogy elakadt, mi mindig készen állunk, arra, hogy gyorsan és biztonságosan segítsünk. Autómentés szolgáltatásunkon keresztül biztosítjuk, hogy autója a lehető legrövidebb idő alatt legyen elszállítva.

Az autómentés időtartama

Az autómentés időtartama számos tényezőtől függ, beleértve az ügyfél tartózkodási helyét, a baleset súlyosságát, és az útviszonyokat. Városi környezetben általában 15-30 perc alatt a helyszínre érkezünk, míg a távolabbi vagy nehezebben megközelíthető területeken ez az idő meghosszabbodhat. Az autó biztonságos elszállítása a helyszínről a kívánt célállomásra vagy a legközelebbi szerelőműhelybe történik. Ez az idő függ a cél távolságától és az útviszonyoktól. 

Az autómentés lépései

01

Hívás fogadása

Minden mentési művelet azzal kezdődik, hogy az ügyfél felhív minket. A hívás során felvesszük az alapvető információkat, mint például a pontos helyszínt, a jármű típusát, és a probléma jellegét. Ezek az információk segítenek minket abban, hogy megfelelően felkészüljünk a helyszínre érkezésre.
02

Felmérés

Érkezés után kollégánk azonnal felméri a helyzetet, hogy megállapítsa a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszerét az autó elszállítására.
03

Mentés

A helyzet felmérése után szakképzett kollégánk hozzálát a mentéshez. Ez magában foglalja az autó stabilizálását, és az autó mozgatását a mentőjárműre. Ez a lépés rendkívül körültekintő és precíz munkát igényel, hogy elkerüljük a további károsodást.
04

Az autó elszállítása

Amint az autót biztonságosan a mentőjárműre helyeztük, elindulunk a megadott célállomásra, legyen az egy szerelőműhely vagy egyéb kívánt helyszín. A cél az, hogy az autót a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban juttassuk el a célba.
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!