Állapotfelmérés
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Miért fontos az állapotfelmérés?

Autójának állapotának rendszeres ellenőrzése létfontosságú mind a biztonságos közlekedés, mind az autó élettartamának maximalizálása szempontjából. Az állapotfelmérés egy alapos vizsgálat, amely során kollégáink minden fontos alkatrészt átvizsgálnak, hogy biztosítsák a jármű megfelelő működését.

Az autó állapotfelmérés lehetővé teszi a korai hibafelfedezést, aminek segítségével megelőzhető a nagyobb, és költséges javítás. Rendszeres állapotfelméréssel nem csak pénzt takaríthat meg, hanem hozzájárulhat járműve hosszabb élettartamához.

Legyen szó akár a fékrendszer, motor, futómű vagy az elektromos rendszer alapos ellenőrzéséről, csapatunk a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és sokéves tapasztalattal rendelkezik, hogy autója mindig a legjobb állapotban legyen.
 

Mennyi ideig tart egy állapotfelmérés?

Az állapotfelmérés időtartama a jármű típusától, életkorától és a vizsgálat mélységétől függően változhat. Megértjük, hogy az idő egy értékes erőforrás, ezért törekszünk arra, hogy az autó ellenőrzése gyors és hatékony legyen, miközben nem engedünk a minőségből. A legegyszerűbb vizsgálatok, mint például egy alapvető vizuális ellenőrzés, gyakran csak pár percet vesz igénybe. Ebben az esetben a legfontosabb alkatrészek, mint a fék, a gumiabroncs állapota és a világítás kerül gyors áttekintésre.

Amikor részletesebb autó ellenőrzésre kerül sor, ami magában foglalja a motor, futómű, fékrendszer, elektronikai rendszerek alapos átvizsgálását, az időtartam már elérheti az egy óráig terjedő idősávot. Ezt a típusú vizsgálatot azoknak ajánljuk, akik teljes körű képet szeretnének kapni autójuk műszaki állapotáról. Az időtartamot befolyásolhatja a jármű állapota, amely meghosszabbíthatja a szükséges vizsgálatokat, különösen, ha a jármű régi vagy nagy mértékben használt. 
 

Az állapotfelmérés lépései

01

Vizuális ellenőrzés

Ez az első lépés magában foglalja a karosszéria átvizsgálását sérülések, horpadások, karcolások és rozsdafoltok szempontjából. A vizsgálat célja, hogy felmérje a jármű esztétikai állapotát, ami befolyásolhatja annak piaci értékét és biztonságát.
02

Motor ellenőrzése

A motor állapotának ellenőrzése kritikus fontosságú, mivel ez a jármű "szíve". A vizsgálat magában foglalja az olajszint, hűtőfolyadék, valamint a szűrők állapotának ellenőrzését. Ezen felül a motor teljesítményét is teszteljük, hogy azonosítsuk az esetleges teljesítménycsökkenést vagy rendellenes zajokat.
03

Futómű és fékrendszer ellenőrzése

A futómű vizsgálata során ellenőrizzük a lengéscsillapítók, rugók, kormánymű és egyéb alkatrészek állapotát. A fékrendszer tesztelése magában foglalja a féktárcsák, fékbetétek vizsgálatát, valamint a fékrendszer teljes funkcionális próbáját, hogy biztosítsuk a biztonságos működést.
04

Elektronikai rendszerek ellenőrzése

Modern autók esetében kiemelten fontos az elektronikai rendszerek működésének tesztelése, beleértve az ABS-t, az indításgátlót, és a légzsák rendszereket. Ez magában foglalja a hibakódok kiolvasását diagnosztikai eszközök segítségével, ami segít azonosítani a rejtett problémákat.
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!