Műszaki vizsga
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Foglaljon időpontot műszaki vizsgára:
Hívjon minket bátran!

Műszaki vizsga

A műszaki vizsga annak ellenőrzésére szolgál, hogy a járművek műszakilag megfelelnek-e a közlekedési szabályokban előírt biztonsági és környezetvédelmi normáknak.

A vizsga elvégzése nemcsak, hogy törvényi előírás, hanem a jármű tulajdonosának és az utakon közlekedők biztonságát is szolgálja. Az ellenőrzés során kiemelt figyelmet fordítunk a jármű biztonsági berendezéseinek, mint például a fék, kormánymű a világító berendezések, valamint az abroncsok állapotának a megfelelőségére. 

Amennyiben a jármű nem felel meg a műszaki vizsgán, a tulajdonosnak el kell végeztetnie a megfelelő javításokat, és ezután ismételt vizsgára kell vinnie a járművet. A sikeres vizsgát követően a jármű újra közlekedhet az utakon.
 

Műszaki vizsga időtartama

A műszaki vizsga időtartama általában 30 és 60 perc között mozog, függően a jármű típusától és állapotától. Az ellenőrzés során alaposan megvizsgáljuk a járművet a biztonsági előírásoknak megfelelően, beleértve a fékrendszert, világítást, és egyéb fontos biztonsági komponenseket. Fontos, hogy időben érkezzen a vizsgára, hogy a folyamat zökkenőmentesen haladhasson. Az időben történő érkezéssel lehetővé teszi számunkra, hogy minden szükséges előkészületet megtehessünk, és elkerülhető legyen a felesleges várakozás.

 

A műszaki vizsga menete

01

Felkészülés

Minden műszaki vizsga előtt az ügyfélnek gondoskodnia kell arról, hogy az összes szükséges dokumentummal rendelkezzen. Ide tartozik például a jármű törzskönyve, forgalmi engedély, és a meghatalmazás szükség esetén.
02

Vizsgálati folyamat

Fékrendszerek: Ellenőrizzük, hogy a fékek megfelelően működnek-e minden körülmény között.

Világító berendezések: A fényszórók, irányjelzők működésének ellenőrzése.

Kipufogó rendszer: A kipufogógáz mérésével biztosítjuk, hogy a jármű ne lépje túl a környezetvédelmi előírásokat.

Egyéb ellenőrzések: A jármű futóművének, abroncsainak és karosszéria vizsgálata is megtörténik.
03

Tanúsítvány kiállítása

A vizsgálat végén az ügyfél egy részletes jelentést kap a jármű állapotáról. Ha minden rendben van, akkor a jármű megkapja a műszaki vizsgáról a tanúsítványt, amely 2 évig érvényes.
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!