Futómű javítás
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Miért Fontos a Megbízható Futómű?

A futómű az autó egyik legkritikusabb komponense, amely közvetlenül befolyásolja a jármű vezetési stabilitását, kényelmét és biztonságát. Ez az alrendszer felelős azért, hogy az utazás során az út egyenetlenségeit kiegyenlítse, ezáltal biztosítva a sima és zavartalan haladást.

Ezen felül a futómű jelentős szerepet játszik az autó kormányozhatóságában és a fékrendszer hatékonyságában is. 
A futómű javítása elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes autózás érdekében.

Szolgáltatásunk során alapos állapotfelméréssel azonosítjuk a hibákat, legyen szó kopott vagy elhasználódott alkatrészekről vagy elállított futóműről.

A javítás folyamán cseréljük a szükséges alkatrészeket, beállítjuk a futóművet, és gondoskodunk róla, hogy az autó tökéletesen működjön,  és megfelelően reagáljon a kormányzásra.

Mikor szükséges a futómű javítás?

01

Egyenetlen gumiabroncs kopás

Ha az autó gumiabroncsai egyenetlenül kopnak, az gyakran a futómű helytelen beállítására utal. Ez a jelenség nemcsak a gumiabroncs élettartamát rövidíti meg, de a jármű vezetési stabilitását is negatívan befolyásolja.
02

Rendellenes hangok

Nyikorgó, zörgő vagy kopogó hangok, amelyek főként egyenetlen útfelületen, kanyarodás közben vagy fékezéskor hallhatók, arra utalhatnak, hogy a futómű egyes alkatrészei kopottak vagy sérültek.
03

Vezetési nehézségek

Ha az autó hajlamos elhúzni az egyik irányba, vagy nehezen lehet egyenesben tartani, ez utalhat arra, hogy a futóművet újra kell állítani. A kormányzás nehézsége vagy a kormánykerék helyzetének változása szintén jelezhet futómű problémákat.
04

Rendellenes viselkedés kanyarodáskor

Amennyiben az autó túlzottan instabilnak tűnik a kanyarokban, az a futómű meghibásodásra adhat okot.

A futómű javítás lépései

Diagnosztika

Minden javítás alapos diagnosztikával kezdődik. Ellenőrizzük a futóművet, hogy azonosítsuk a hibákat. Ez magában foglalja a gépjármű teljes futómű rendszerének az átvizsgálását.

 

Alkatrészek cseréje

Az elhasználódott vagy sérült alkatrészek cseréje kritikus lépés. Csak minőségi, megbízható gyártóktól származó alkatrészeket használunk, hogy biztosítsuk a javítás hosszú távú hatékonyságát.

Futómű beállítás

A cserealkatrészek beépítése után a futóművet precízen beállítjuk. Ez magában foglalja a kerék dőlésszögének, nyomtávolságának és egyéb kritikus beállításoknak az optimalizálását, hogy a jármű kiegyensúlyozottan tudjon az úton közlekedni.
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!