Polírozás
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

 Polírozás mesterfokon! 

Szervizünkben nem csupán autóját javítjuk meg, hanem annak fényét is visszaadjuk! Az autó polírozás az egyik legjobb módja annak, hogy visszaállítsuk járműve eredeti ragyogását, miközben megóvjuk annak festékét az időjárási viszontagságok és a környezeti szennyeződések ellen. 

Polírozás szolgáltatásunk során különös figyelmet fordítunk autója egyedi igényeire. Akár a kisebb karcolások eltüntetéséről van szó, akár teljes körű fényezés megújításról, szakértőink a legmodernebb eszközökkel és technikákkal dolgoznak, hogy autója újra úgy ragyogjon, mintha most gördült volna le a gyártósorról. Legyen szó klasszikus veteránról vagy a legújabb modellekről, nálunk biztos kezekben tudhatja járművét.

Miért fontos a polírozás?

A polírozás nem csak esztétikai szempontból fontos, számos gyakorlati előnye is van, amelyek hozzájárulnak járművének hosszabb élettartamához és jobb megjelenéséhez. A polírozás alapvetően eltávolítja az apróbb karcolásokat, mattulásokat és egyéb felületi hibákat, amelyek az idő múlásával jelentkeznek. Ez a folyamat visszaállítja a jármű eredeti fényét, így az úgy néz ki, mintha új lenne. Ez nemcsak büszkeséget kelt a tulajdonosában, de növelheti az autó értékét is egy esetleges eladás során. 

A polírozás segít megvédeni a jármű fényezését a környezeti ártalmaktól, mint amilyen az UV-sugárzás, só és egyéb szennyeződések. Egy jó minőségű polírozás során a festékre egy védőréteg kerül, amely segít megelőzni a festék korai elöregedését és a rozsdásodást. Rendszeres polírozással az autó fényezése jobban ellenáll a kisebb külső behatásoknak, mint például a kavicsfelverődés. A polírozó anyagok bevonata védelmet biztosít, így az autó kevésbé lesz hajlamos a festéksérülésekre.

 

A polírozás menete

01

Előkészítés

Minden polírozás előtt alaposan meg kell tisztítani az autót, hogy eltávolítsuk a felületéről a szennyeződéseket, mint például a sót, madárürüléket és fa gyantát. Ez általában magában foglalja a mosást magas nyomású vízsugárral és speciális autómosó szerekkel.

A tisztítás után az autót teljesen meg kell szárítani, hogy a polírozó anyagok egyenletesen terüljenek el a festéken.

Az autó bizonyos részeit, mint például a műanyag elemeket és a gumitömítéseket, le kell maszkolni, hogy megvédjük őket a polírozó anyagtól.
02

Polírozás

Különböző típusú polírozóanyagok állnak rendelkezésre attól függően, hogy milyen mértékű javítást igényel az autó festéke. Ezek az anyagok eltérő szemcseméretűek, amelyek a nagyobbaktól a finomabbig terjednek.

A polírozóanyagot egy polírozógéppel vagy kézzel viszik fel a festék felületére. A gépi polírozás gyorsabb és általában egyenletesebb eredményt ad, de kézi polírozásra is szükség lehet nehezen elérhető helyeken.

A gépi polírozás során körkörös mozdulatokkal dolgoznak a felületen, hogy egyenletesen távolítsák el a karcolásokat és a matt rétegeket. A munkát általában több különböző szemcseméretű polírozókorong használatával végezzük, a durvától egészen a finomig.
03

Ellenőrzés

Miután a polírozás befejeződött, az autót alaposan megvizsgáljuk, hogy minden területe tökéletes legyen. Szükség esetén további polírozást végezünk. Végül a festéket egy speciális anyaggal fényezzük, hogy maximalizáljuk a csillogást.

Mennyi ideig tart egy polírozás?

A polírozás időtartama az autó méretétől, a fényezés állapotától és a kért munka részletességétől függ. Egy egyszerű polírozás, ami elsősorban a kisebb karcolások eltüntetésére és a festék fényének helyreállítására szolgál, általában 2-4 órát vesz igénybe. 

Ha az autó fényezése mélyebben károsodott vagy az ügyfél részletesebb munkát kér, akkor a polírozási folyamat akár 4-8 órát is eltarthat, mivel többféle polírozóanyagot és technikát alkalmazunk a kívánt eredmény elérése érdekében.

A legátfogóbb munka, amely magában foglalja a teljes körű tisztítást, több lépéses polírozást, és speciális bevonatok alkalmazását, akár egy egész napot vagy több napot is igénybe vehet.
 
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!