Fék javítás
Cégünk a XI. kerület Hunyadi János úton kifelé a Savoya Park irányába haladva a jobb oldalon fekszik, mindjárt az Építész utcai kereszteződés után kb. 100 méterre.

Térkép

1117 Budapest, Hunyadi J. u. 9

Nyitvatartás

H-V : 8:00 - 17:00
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Fék javítás és ellenőrzés

Biztonságos közlekedés, megbízható fékrendszer – e két dolog elválaszthatatlan egymástól. Járműve fékrendszere az egyik legfontosabb biztonsági eleme, amelynek megfelelő működése létfontosságú mind az Ön, mind utasai, mind a többi közlekedő biztonsága szempontjából. Szervizünk szakértői magas szintű szakértelemmel és a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel állnak rendelkezésre, hogy fékrendszere mindig megfelelő állapotban legyen.

Legyen szó sima fékellenőrzésről, kopott fékbetétek cseréjéről vagy az egész rendszer átfogó karbantartásáról, csapatunk gyors és hatékony szolgáltatást nyújt, hogy Ön mindig biztonságban érezhesse magát. 

Miért fontos a fék javítása és ellenőrzése?

A fékek megbízható működése életet menthet. A hatékony fék időben megállítja a járművet, elkerülve a baleseteket és csökkentve a súlyos sérülések esélyét. A rendszeres ellenőrzés során a kollégáink azonosítják azokat a problémákat, amelyek veszélyeztethetik a fékrendszer hatékonyságát, így azokat még időben orvosolni lehet. 

Rendszeres állapotfelméréssel a kisebb problémák időben észlelhetőek, mielőtt komoly károk keletkeznének, amelyek drága javításokat igényelnének. Például, a fékbetétek és tárcsák cseréje rutinszerű feladat, de ha elhanyagolják, az súlyos károkat okozhat a fékrendszer más részein is. Egy jól karbantartott fék javítja a vezetési élményt, és növeli a vezető biztonságérzetét.

 

A fék javítás menete

01

Állapotfelmérés

Minden fék javítás állapotfelméréssel kezdődik, ahol a szakemberek a fékrendszert alaposan átnézik. Ez magában foglalja a fékbetétek és tárcsák vizuális ellenőrzését, a fékfolyadék szintjének ellenőrzését, valamint a fékcsövek állapotának az ellenőrzését.
02

Diagnosztika

A vizuális ellenőrzés mellett szervizünk speciális diagnosztikai eszközt használ a fékrendszer teljesítményének és hatékonyságának mérése érdekében.
03

Árajánlat készítése

Miután meghatároztuk a problémát, egy részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a szükséges alkatrészeket és a munka várható időtartamát.
04

Alkatrészek cseréje

A leggyakoribb fék javítás közé tartozik a kopott fékbetétek és tárcsák cseréje. Ez egy aránylag egyszerű folyamat, amely nagyban javítja a fékhatás hatékonyságát. Miután a szükséges javításokat elvégeztük, ellenőrizzük, hogy az új alkatrészekkel megfelelően működik-e a jármű.
Foglaljon időpontot:
Hívjon minket bátran!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!